четвер, 17 травня 2007 11:19

Чи готується замах на Тимошенко з"ясує СБУ

Заступник генпрокурора Олександр Медведько просить депутатів дочекатись закінчення перевірки заяв співробітника секретаріату президента Валерія Гелетея щодо підготовки замахів на лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

З таким закликом Медведько виступив на засіданні Верховної Ради в четвер.

"Генпрокурор Святослав Піскун 14 травня провів нараду з керівниками правоохоронних органів. Було ухвалено рішення: перевірка заяв Гелетея має бути проведена Службою безпеки", - повідомив він.

Медведько також зазначив, що на запит в.о. глави СБУ Гелетей надіслав до СБУ наявну у нього інформацію щодо підготовки замахів на лідера БЮТ Юлію Тимошенко, главу секретаріату президента Віктора Балога та інших.

За словами заступника генпрокурора, перевірка відомостей має тривати не більше 10 днів, після чого СБУ має прийняти рішення про порушення кримінальної справи або про відмову у такому порушенні.

Він наголосив, що Генпрокуратура зробить перевірку і проінформує депутатів та громадськість.

"До того Генпрокуратура не може робити висновків щодо заяв Гелетея. Прошу депутатів дочекатись терміну та закінчення перевірки", - зазначив Медведько, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Чи готується замах на Тимошенко з"ясує СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі