вівторок, 29 січня 2008 12:09

Чи дійсно Анджеліна Джолі та Бред Пітт чекають двійнят (ФОТО)

Актриса була в центрі уваги на церемонії вручення "Нагород гільдії кіноакторів" (Screen ActorsGuild Awards) - простора і довга сукня Енджі знову підігріла чутки про її вагітність.

"Анжеліна Джолі чекає від Бреда Пітта двійнят." - з так стверджує журнал America"sStar. Принаймні, пара вже відмінила свою заплановану подорож по Європі...

А минулого тижня американський таблоїд The Sun опублікував інформацію, про те, що Анджеліна Джолі звернулась до послуг лікарів і зробила штучне запліднення.

Тепер Бред і Енджі, нібито, чекають появи на світ близнят.

Джерело розповіло журналу America"sStar - "Бред і Анжеліна абсолютно щасливі. Але, проте, я думаю, вони не відмовляться і від ідеї усиновити ще дітей".

Втім, зіркова пара інформацію про вагітність не підтверджує, хоча і спростування не дає.

Тим часом, на церемонії врученні призів Гільдії, яка відбулася на цих вихідних в Лос-Анджелесі, Енджі з"явилася на людях в дуже об"ємній сукні.

На захід Джолі прийшла у супроводі свого коханого Бреда Пітта. Вона була номінована на приз за кращу жіночу роль першого плану у фільмі "Хоробре серце", правда, у результаті залишилася без нагороди.

Пара поводилася незвичайно розкуто і ніжно по відношенню один до одного.

Журналісти відразу ж визнали поведінку і наряд актриси непрямим підтвердженням її вагітності.

На попередньому світському заході, де з"явилася 32-річна Джолі, а саме на церемонії Critics" Choice Awards, яка пройшла 7 січня, актриса теж дала привід для чуток.

На фотографіях у Джолі угледіли живіт, який трохи виріс. Крім того, тоді як Бред пив пиво, а решта за столом - шампанське, Джолі вживала лише воду.

До речі, за інформацією того ж TheSun актриса чекала дитину минулого року, але у неї стався викидень на ранньому терміні вагітності через надмірну худорлявість. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Чи дійсно Анджеліна Джолі та Бред Пітт чекають двійнят (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі