четвер, 03 липня 2008 21:26

Chery Amulet врізався в автобус з туристами

У Криму внаслідок невдалого обгону автобуса, який перевозив туристів з Білорусі, загинув водій легкового автомобіля і травмовано два його пасажири.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в Криму, аварія відбулася на трасі Джанкой-Керч.

Автобус віз 10 білорусів до Мінська. Раптом його вирішив обігнати автомобіль Chery Amulet. За попередніми даними, автомобіль вийшов на обгін, на зустрічну смугу, але, коли водій побачив, що на нього мчить ще одна машина, Chery Amulet став притискатися до автобуса. У результаті шокований водій автобуса вирішив з`їхати на узбіччя.

Chery Amulet відрекошетило від автобуса і відкинуло на зустрічну смугу, а потім у кювет. Водій від отриманих травм помер на місці.

Щоб витягти двох травмованих пасажирів, а також тіло водія з автомобіля, рятувальникам довелося застосувати спецтехніку - за допомогою домкрата, пневмоножиць і дискової пили вони буквально розкроїли машину.

32-річного і 23-річного чоловіків-пасажирів з різними переломами, травмами, ударами доставили в лікарню Феодосії. Обставини ДТП уточнюються, триває розслідування, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Chery Amulet врізався в автобус з туристами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі