вівторок, 10 липня 2007 11:54

Четверо італійців зґвалтували українську модель

Італійська поліція заарештувала чотирьох чоловіків, яких звинувачують у груповому зґвалтуванні 24-річної українки. Крім того, всім затриманим пред"явлені звинувачення у викраденні людини, а двом – у здирництві.

На чотирьох італійців, віком від 22 до 31 року, поліція вийшла через 11 місяців після початку розслідування злочину, скоєного минулого літа в місті Катання, повідомляє tgcom.it. Як стало відомо, всі затримані – вихідці з благополучних сімей.

Молода дівчина, з вищою освітою, яка легально проживає в Катанні, в липні 2006 року підробляла моделлю на фестивалі пива. Після закінчення заходу четверо чоловіків запропонували відвезти її до Катанні. Натомість дівчину привезли в будинок одного зі злочинців у Никосії, де багаторазово зґвалтували всією компанією.

Потім зловмисники всадовили українку в авто і, загрожуючи кинути по дорозі, відібрали 50 євро, щоб заплатити за бензин. Після цього дівчину довезли до передмість Катанні, де ще раз зґвалтували і кинули. Дівчина, що перебувала в стані шоку, змогла дістатися до карабінерів і повідомила про те, що трапилося, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Четверо італійців зґвалтували українську модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі