середа, 07 листопада 2007 12:55

Черновецькому набридли політичні розборки на Майдані Незалежності

Мер Києва Леонід Черновецький закликає політичні партії не використовувати Майдан Незалежності для з"ясування стосунків.

Про це сказано в заяві мера.

"Досить уже використовувати одну з найвизначніших пам"яток Києва й України - Майдан Незалежності - як місце, де можна зводити політичні рахунки й кулаками доводити опонентам правильність своїх ідей", - заявив Черновецький.

Він нагадав, що місто зазнає збитків, забираючи сміття й забезпечуючи правопорядок під час різних масових акцій.

Черновецький запевнив, що Київська міська державна адміністрація не проти проведення мітингів.

Однак він вважає, що коли кілька політичних сил з діаметрально протилежними поглядами намагаються одночасно й на одному місці проводити збори своїх прихильників, то нічого гарного із цього не виходить.

Мер додав, що подібні масові акції відлякують іноземних туристів.

Міліція перекрила рух на Майдані Незалежності й частково по Хрещатику й по вулиці Інститутській у Києві для недопущення проведення масових акцій з нагоди 90-річчя Жовтневої революції.

6 жовтня Окружний адміністративний суд Києва обмежив проведення масових акцій на Майдані Незалежності 7 листопада за позовом Київміськадміністрації.

У вівторок в Київміськадміністрації пройшла нарада із заявниками на проведення акцій - київськими міськими організаціями партії "Свобода" і Комуністичної партії, однак їм не вдалося домовитися про розмежування акцій за місцем їх проведення.

Крім того, 7 листопада квіти до пам"ятника Леніна мають намір покласти прихильники Прогресивно-соціалістичної партії, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецькому набридли політичні розборки на Майдані Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі