пʼятниця, 13 липня 2007 16:52

Черновецького хоче вбити забудовник, в якого забрали землевідвід

Мер Києва Леонід Черновецький вважає реальною загрозу своєму життю у зв"язку із дзвінками невідомих на його телефон з погрозами.

Про це Черновецький сказав журналістам.

"Я розумію, що погроза, оскільки це анонімний дзвінок, і оскільки я працюю зі своїм помічником уже майже 10 років, і вона добре розбирається - мені багато разів у житті погрожували - про що мова йде, що вона реальна", - сказав він.

Він підкреслив, що своїм вчинком зруйнував плани окремих забудовників, і розуміє, що коли вони втрачають десятки мільйонів доларів, то їм хочеться когось убити.

"Подзвонили близько 6 вечора з анонімного телефону й сказали, що жити мені залишилося всього 2 години", - заявив мер.

При цьому він підкреслив, що спокійно й не дуже реагує на ці погрози.

При цьому він вважає, що погрози дійсно виходили від когось із забудовників, землевідводи яким Київська міська рада збиралася скасувати через протести мешканців.

"Ми зараз з"ясовуємо, хто цей забудовник, і я скоріше схильний довіряти органам міліції. Це їх парафія в тій частині, що вони посилили мені охорону", - підкреслив Черновецький.

Разом з тим він додав, що не довіряє органам, подібним до радянського КДБ.

"Вони тільки й чекають того, щоб я до них звернувся", - вважає він.

На думку Черновецького, це дасть цим службам законний привід установити за ним стеження й поставити на прослуховування всі його телефони.

Секретар Київської міської ради, заступник мера Києва Олесь Довгий заявив про погрози невідомих мерові Києва Леоніду Черновецькому з вимогами не скасовувати передачу компаніям-забудовникам земельних ділянок під забудову, які викликають протести киян, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецького хоче вбити забудовник, в якого забрали землевідвід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі