пʼятниця, 17 квітня 2009 14:26

Черновецький зробить в"їзд до лісу платним

Черновецький зробить в"їзд до лісу платним

Київська адміністрація планує ввести плату за в"їзд на територію столичних лісів.

Про це йдеться в документі "Зміни та доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) на 2009 рік, розміщеному на сайті мерії.

Зокрема, План хочуть доповнити новим пунктом - розпорядженням КМДА "Про запровадження в місті Києві платних в"їздів у зони масового відпочинку населення на території міських лісів".

Такі дії мають на меті поліпшити умов відпочинку населення на території міських лісів, зменшити рекреаційне навантаження на лісові насадження, покращити їх санітарний стан та недопущення розповсюдження лісових пожеж у пожежнонебезпечний період.

Підготувати проект необхідно протягом І півріччя 2009 року.

Нагадаємо, раніше Л.Черновецький вже планував запровадити платний в"їзд до центру Києва, платний проїзд міжміських маршруток до станцій столичного метрополітену, а також платний в"їзд на кладовища міста.

Також гроші пропонувалося стягувати за відпочинок на пляжах, перебування тіла у морзі, лікування у державних лікарнях і поліклініках та інше. Крім того, Київрада неодноразово намагалася різко підвищити тарифи на послуги ЖКГ.

Переважну більшість цих постанов були скасовані після оскарження прокуратур та інших вищих органів влади.

За матеріалами Українська правда, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Черновецький зробить в"їзд до лісу платним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі