вівторок, 28 серпня 2007 17:53

Черновецький вважає вартість рекламної компанії БЮТ гідною "Книги рекордів Гінесса"

Мер Києва Леонід Черновецький вважає рекламну компанію Блоку Юлії Тимошенко гідною того, щоб бути включеною в "Книгу рекордів Гінесса".

Черновецький через комунальну газету "Вечірній Київ" звернувся до "Книги рекордів Гінесса" із проханням зареєструвати найдорожчу, на його думку, рекламну передвиборну кампанію.

На думку мера, підставою для цього є кількість рекламних площ, які в Києві задіяні під рекламу БЮТ.

"Я як громадянин України обурений тим нахабним використанням народних грошей і думаю, що Тимошенко відноситься до одної з найбагатших людей України. Якщо Тимошенко не потрапить у парламент, то нехай хоч потрапить в "Книгу рекордів Гінесса", - заявив Черновецький.

Головне управління з реклами Київської міської державної адміністрації заявляє про незаконність установки реклами Блоку Юлії Тимошенко на мосту Патона в Києві.

У серпні міліція почала розслідування інформації про незаконний демонтаж зовнішньої реклами БЮТ на мосту Патона в Києві, після того як БЮТ заявив про це близько 16 серпня.

Раніше лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко обвинуватила прем"єр-міністра Віктора Януковича в дачі вказівки мерові Києва Леоніду Черновецькому перешкоджати розміщенню реклами її політичної сили в столиці.

27 липня фракція БЮТ у Київській міській раді обвинуватила Черновецького в перешкоджанні розміщенню реклами блоку в місті, а Черновецький, у свою чергу, спростував ці обвинувачення БЮТ, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький вважає вартість рекламної компанії БЮТ гідною "Книги рекордів Гінесса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі