понеділок, 20 жовтня 2008 09:54

Черновецкий вирішив зробити платним в"їзд до центру Києва

Черновецкий вирішив зробити платним в"їзд до центру Києва
Найближчим часом в Києві планується зробити платний в"їзд до центру міста як для вантажівок, так і для легкових автомобілів, повідомив Леонід Черновецький.

"Найближчим часом я планую видати розпорядження. Ви перші про нього дізнаєтеся. Воно готується, буде узгоджено з киянами: обмежити в"їзд до центральної частини міста не тільки вантажних машин, але і інших. За все доведеться платити на користь киян, які не мають машин, але відчувають на собі весь вантаж їх великої кількості на вулицях міста", - сказав мер столиці.

За його словами, зібрані від такого нововведення гроші будуть направлені на будівництво нових доріг, ремонт тих, що вже існують і на інші цілі дорожнього господарства.

Черновецький також заявив, що оголосить про свої політичні погляди і можливих партнерів на позачергових парламентських виборах, коли буде упевнений, що вони відбудуться.

Про це він сказав, відповідаючи на питання, чи поступала йому пропозиція від лідера соціалістів Олександра Мороза про створення блоку на позачергові вибори у Верховну Раду.

"Я - прагматик. Зараз я не упевнений ні в чому. Я хочу подивитися, чи будуть вибори, чи не будуть вибори, щоб сформувати всі свої політичні погляди прямо, відкрито. У мене ніяких загадок для вас не буде", - сказав Черновецький, повідомляє censor.net.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецкий вирішив зробити платним в"їзд до центру Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі