неділя, 03 червня 2007 12:15

Черновецький виплатив по 500 грн найталановитішим київським школярям

55 кращих вихованців шкіл естетичного виховання та студентів cтоличної дитячої академії мистецтв отримали стипендії Київського міського голови. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс.

За його словами, кожен стипендіат отримав по 500 грн.

- Творча стипендія Київського міського голови започаткована ще у 1997 році, тоді лише 40 дітей отримували нагороди розміром 300 грн. Ми збільшили і кількість стипендій, і розмір. Міська влада неодноразово наголошувала на тому, що постійно допомагатиме талановитій молоді, тому я більш ніж переконаний, що наступного року ми зможемо збільшити ці творчі стипендії вдвічі", - сказав Басс.

Діти, які отримали нагороди, протягом року гідно представляли нашу державу на всеукраїнських та міжнародних конкурсах у більш ніж 20 країнах світу: Франції, Італії, США, Бельгії, Польщі, Чехії, Молдові, Росії, Білорусі тощо. Загалом, за весь час існування стипендії, свою нагороду отримали понад 450 учнів початкових спеціалізованих мистецьких закладів міста, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький виплатив по 500 грн найталановитішим київським школярям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі