понеділок, 13 вересня 2010 19:34

Черновецький вийшов у люди і звільнив свого заступника

Черновецький вийшов у люди і звільнив свого заступника
Мер Києва Леонід Черновецький провів засідання Асоціації "Український Кредитно-Банківський Союз", президентом якої він є.

Одним з головних питань, яке обговорювалося на заході, стала необхідність обробки національної філософії існування банківської системи України. Також предметом обговорення стали актуальні аспекти діяльності фінансового сектору України.

Відзначимо, що за словами радника мера Марти Гримської, Л. Черновецький вийшов на роботу 30 серпня. Проте з тих пір він не був помічений на будь-яких офіційних заходах. Наради за участю мера на офіційному сайті київської влади також не анонсуються.

Як повідомило кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ джерело в київській мерії, Леонід Черновецький звільнив свого заступника - керівника апарату КМДА Броніслава Стичинського.

За даними співрозмовника агентства, відповідне розпорядження про звільнення Б. Стичинського вже підписане. При цьому причину звільнення чиновника він назвати не зміг.

Нагадаємо, Л. Черновецький призначив новий склад своїх заступників 25 червня. Так, заступниками голови КМДА були призначені Руслан Крамаренко та Олександр Мазурчак, які до цього займали посади заступників Міністра з питань житлово-комунального господарства. Також заступниками голови КМДА став Леонід Новохатько, який працював першим заступником голови інформаційного агентства "Укрінформ", Олександр Мещеряков, який керував будівельною галуззю в Міноборони України, і керівник юридичної фірми Олександр Пузанов.

У той же час, з посад заступників голови КМДА були звільнені Денис Басc, Валерій Миронов, Віталій Журавський (у зв"язку з переходом останнього на посаду радника Президента України). Також припинено повноваження тимчасово виконуючих обов"язки заступників міського голови Алли Шлапак та Ігоря Добруцького.
Зараз ви читаєте новину «Черновецький вийшов у люди і звільнив свого заступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі