вівторок, 20 січня 2009 16:07

Черновецький віддасть $1 мільйон за наречену для Довгого

Черновецький віддасть $1 мільйон за наречену для Довгого

Столичним жителям знайшли нову розвагу - тепер багато хто може захотіти стати свахами і сватами, адже заробити можна цілий мільйон доларів.

Мільйон доларів пообіцяв мер Києва Леонід Черновецкий тому, хто знайде наречену для 28-річного секретаря Київради Олеся Довгого.

В суботу Леонід Михайлович і Олесь провели під пам"ятником Гонгадзе, вітаючи молодят. І, дивлячись на щасливу пару, мер розчулився, пригадав своє весілля "в сонячному Тбілісі", а потім несподівано вирішив... одружувати Довгого.

"Шукайте йому наречену. Мільйон доларів тому, хто знайде! Мільйон доларів тому, хто спочатку познайомить мене з його нареченою, і потім він на ній одружується. В день весілля я їх віддам. Йому терміново треба - він майбутній мер, на нього вся Україна дивиться!" - заявив градоначальник.

Як тільки мер озвучив свою геніальну ідею. Бабці, які були навколо, почали розповідати про своїх підростаючих онучок. Сам же Олесь зізнався, що одружиться, коли зустріне своє справжнє кохання, повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «Черновецький віддасть $1 мільйон за наречену для Довгого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі