субота, 10 листопада 2007 11:41

Черновецький розкрив секрети своєї форми

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що його політику підтримує більшість депутатів Київради.

"Підтримка Київради – стовідсоткова. Тільки фракція БЮТ, яка не має власної думки, а глава фракції знаходиться постійно в телефонному режимі з кимсь ззовні. Це не фракція, це нечесно", - сказав Черновецький в ефірі 5 каналу в п`ятницю.

"Там (у БЮТ) є багато окремих людей, які приходять до мене і висловлюють різні, у тому числі і гарні, почуття", - додав він.

На питання, чи можливі нові вибори мера, на чому наполягають лідери "Нашої України" – "Народної Самооборони" і БЮТ, Черновецький відповів:

"В Україні все можливо. Україна – це країна, у якій не діє закон. Сказати вам, що є абсолютна впевненість у тому, що всі відразу раптом на мене накинуться, це ж питання політики, нічого особистого. Там питання конкретні".

Водночас Черновецький додав:

"Згідно з законом я обраний на 5 років. І за ці 5 років я повинен робити різні вчинки, у тому числі і не дуже популярні, котрі можуть не знаходити підтримки у 100% населення".

На питання, з чого починається його ранок, мер відповів:

"Я щоранку біжу свої кілометри. Як би я себе не відчував, я завжди вибігую те, що мені треба зранку, і після цього звичайно сніданок – вівсяна каша. Ще я люблю чорну каву".

"Конкретно завтра о 3 годині в мене якийсь захід із секретаріатом президента", - додав він. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький розкрив секрети своєї форми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі