понеділок, 04 червня 2007 11:07

Черновецький подарував московській церкві три кілограми золота

Представники Української православної церкви Московського патріархату заклали наріжний камінь на місці будівництва собору Воскресіння Христова.
Предстоятель УПЦ МП патріарх Володимир відзначив, що до цього українська православна церква 15 років не мала свого Кафедрального собору.

У закладці каменя взяли участь Президент Віктор Ющенко, прем"єр Віктор Янукович і мер Києва Леонід Черновецкий. При цьому Черновецкий зробив особистий внесок у будівництво майбутнього собору - подарував храму 3 кілограми чистого золота.

"Це десь 7 кілограмів сусального золота для розпису майбутніх куполів, про що я обіцяв раніше", - сказав мер. Черновецкий відзначив, що зробив подарунок у пам"ять 9-го дня поховання своєї матері, яка була православною.

Президент, у свою чергу, висловив надію, що мер не обмежиться цим підношенням. "Леонід Михайлович, окрім вже подарованих 3-х кілограмів золота, подарує ще", - з посмішкою сказав Ющенко.

За матеріалами 15 минут

Зараз ви читаєте новину «Черновецький подарував московській церкві три кілограми золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі