середа, 27 червня 2007 17:51

Черновецький очолив антирейдерську групу

Київська міська державна адміністрація створила робочу групу із протидії протиправному поглинанню й захопленню підприємств. Про це сказано в розпорядженні Київміськадміністрації.

Відповідно до розпорядження, до групи увійшли 16 представників Київміськадміністрації, а очолив її мер Києва Леонід Черновецький.

Київміськадміністрація вирішила запропонувати депутатам Київської міської ради брати участь у роботі групи, а за необхідності залучати консультантів і фахівців.

У лютому Кабінет Міністрів створив міжвідомчу комісію з питань протидії незаконному поглинанню й захопленню підприємств.

Завдання комісії - розробка пропозицій щодо вдосконалення законодавства, моніторинг інформації про методи поглинання й забезпечення взаємодії правоохоронних органів.

13 лютого Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету Міністрів увести кримінальну відповідальність за рейдерство, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький очолив антирейдерську групу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі