понеділок, 24 грудня 2007 10:35

Черновецький обіцяє киянам каток як на Червоній площі

В суботу в Києві в 17:00 на Майдані Незалежності були урочисто засвічені вогні на головній ялинці України.

В урочистостях взяли участь київський міський голова Леонід Черновецкий, перший заступник голови КДМАДенис Басс, начальник головного управління культури і мистецтв Світлана Зоріна, а також розділи районних держадміністрацій столиці.

Черновецкий перед запалюванням вогнів на Новорічній ялинці, зізнався, що хвилюється, оскільки ця ялинка "є видатним творінням". За його словами, вона найвища в Україні і навіть вище чим ялинки країн СНД. Висота ялинки складає 35 метрів.

Після запалювання вогнів відбувся святковий феєрверк.

Потім Басс повідомив гостей свята, що міська влада, як і обіцяла, в найближчий день відкриє в Києві на Софіївській площі каток площею 30 на 40 метрів, "на зразок такого, який є в Москві на Червоній площі".

За його інформацією, каток працюватиме аж до березня. Спеціальне оснащення зберігатиме лід навіть при плюсовій температурі, пояснив перший заступник міського голови столиці.

Після урочистого відкриття головної ялинки України на Майдані Незалежності почався концерт. Святкові гуляння тривали до пізньої ночі, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький обіцяє киянам каток як на Червоній площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі