понеділок, 05 липня 2010 11:27

Черновецький на три тижні поїхав до Швейцарії

Черновецький на три тижні поїхав до Швейцарії

Мер Києва Леонід Черновецький з минулого тижня пішов у тривалу відпустку.

Як пише Сегодня з посиланням на власні джерела у київській мерії, мер протягом трьох тижнів проходитиме лікування у приватній швейцарській клініці.

У свою чергу, помічник Черновецького Марта Гримська інформацію не підтверджує і не спростовує.

"Поки Леонід Михайлович не поїхав, він у Києві. У нього проблеми зі спиною, йому потрібно кілька днів для відновлення. Де він буде потім, поки не відомо", - сказала Гримська.

У близькому оточенні мера кажуть, що у Черновецького часто бувають проблеми зі спиною.

"Він бігає і активно займається спортом, іноді зриває спину, і йому її вирівнюють", - сказав близький родич мера Віктор Гринюк.

Син градоначальника Степан Черновецький повідомив, що підстав для хвилювання за здоров'я мера немає. На питання, куди глава КМДА має намір їхати у відпустку, Степан Черновецький відповідати не захотів.

"Минулого року просто з ніг збилися. Поїхав в Ізраїль, опинився в Нью-Йорку, потім - в Австралії. Він їхав, нікого не попереджаючи, а телефон не брав", - розповіло джерело.

Нагадаємо, у п'ятницю, 2 липня, перший заступник голови КМДА Олександр Попов на засіданні колегії міськадміністрації заявив, що Київський міський голова Леонід Черновецький з 5-го липня йде у відпустку на кілька днів. Як повідомив Попов, Черновецькому необхідна медична допомога.

Востаннє Київській міський голова Леонід Черновецький був у відпустці з 17 по 19 червня.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький на три тижні поїхав до Швейцарії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі