вівторок, 24 червня 2008 07:45

Черновецький хоче зменшити кількість районів у Києві

Київський міський голова Леонід Черновецький на брифінгу, говорячи на тему існуючих у місті проблем, що стосуються незаконної торгівлі та впорядкування, заявив, що бачить необхідність у скороченні кількості районів у столиці, повідомляє УНІАН.

"Я маю намір боротися з багатьма нехорошими речами в місті: незаконною торгівлею, незаконними ларьками та іншими явищами через реорганізацію всієї районної системи. Я збираюся скасувати дві третини райадміністрацій, що не виконують належним чином мої розпорядження", - повідомив мер.

При цьому він додав, що завжди домагається того, чого хоче.

Як відомо, наразі у Києві 10 районів.

Ще наприкінці літа 2005 року ЗМІ писали про плани тодішнього мера Олександра Омельченка скоротити кількість районів з 10 до 7.

Тоді повідомлялося, що на лівому березі Дніпра буде два райони: Дніпровський (Дніпровський об"єднають з Деснянським) і Дарницький. На правому березі буде 5 районів: Шевченківський, Печерський, Подільський (Подільський об"єднають з Оболонським), Голосіївський (Голосіївський об"єднають з Солом"янським) та Святошинський.

А до 2001 року адміністративних районів було взагалі 14, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький хоче зменшити кількість районів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі