середа, 07 листопада 2007 18:05

Черномирдін не розуміє чому Україна відповідає тим же Росії

Запровадження реєстрації громадян Росії в Україні можна буде зрозуміти, якщо це ж правило буде поширюватися на громадян інших країн, вважає посол РФ в Україні Віктор Черномирдін.

"Україна вже заявила, що якщо Росія введе подібні заходи для українців, то адекватно буде і для Росії. Ну що ж, значить так і буде. Якщо тільки не для росіян, а для усіх, тоді зрозуміло, а якщо тільки для росіян, тоді незрозуміло", - сказав посол в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу в Києві.

Посол також підкреслив, що нова система реєстрації дуже спрощена і не буде вимагати особливих зусиль і документів. "Коли закон буде введений у життя - вирішується на рівні МЗСів", - відзначив Черномирдін.

Раніше представник МЗС України Андрій Дещиця сказав, що Київ готовий запровадити принцип реєстрації російських громадян, у відповідь на ухвалення Росією рішення про обов"язкове взяття на міграційний облік громадян України, які в"їжджають до Росії більше ніж на троє діб.

Зараз ви читаєте новину «Черномирдін не розуміє чому Україна відповідає тим же Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі