середа, 06 червня 2007 12:37

Чернівецькі прикордонники розстріляли дві вантажівки з контрабандним спиртом

 Чернівецьким прикордонникам довелося застосувати вогнепальну зброю, щоб зупинити дві вантажівки з контрабандним спиртом. Про це у середу повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.
Два вантажні автомобілі "ЗІЛ" і "УРАЛ", затримали сьогодні вночі прикордонники Чернівецького загону. Вантажівки незаконно перетнули державний кордон з боку Молдови по залізничній колії і везли до України 6 тис. літрів спирту. Їх о третій годині ночі виявив патруль застави "Ларга".
Вимогу вартових порядку зупинитися порушники проігнорували, не зупинили вантажівку і постріли з автомата. Щоб затримати утікачів, довелося задіяти всю заставу. Вже за 3 км від лінії кордону на дорозі до села Вартиківці оперативно-пошукова група зупинила автомобіль "УРАЛ" з пробитим заднім колесом. У салоні вантажівки знаходилися троє чоловіків без документів, які назвалися громадянами Молдови. У кузові автомобіля знаходилося 30 бочок із спиртом.
Другий автомобіль вдалося знайти о пів на п"яту ранки за 20 кілометрів від лінії кордону на околиці села Оселівка Кельменецького району Чернівецької області. Контрабандисти покинули вантажівку разом з ще 30 бочками спирту у кузові. Окрім цього, у селі прикордонники затримали ще двох громадян Молдови, які, ймовірно, і є екіпажем покинутого "ЗІЛа", передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Чернівецькі прикордонники розстріляли дві вантажівки з контрабандним спиртом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі