понеділок, 22 жовтня 2007 15:17

Через витік газу в Кіровограді ледь не вибухнула 9-поверхівка

У Кіровограді минулої доби близько 21.30 внаслідок витоку побутового газу в 9-поверховому житловому будинку виникла пожежа.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС в Кіровоградській області, загорання в квартирі на 4-му поверсі спричинила розгерметизація з"єднувального шланга стояка з газовою плитою. Водночас у квартирі на 7-му поверсі сусіднього під"їзду також виявилась аналогічна розгерметизація без послідуючого горіння.

За інформацією прес-служби управління, пожежу було швидко ліквідовано, конструктивні елементи будівлі не пошкоджені. Загиблих і травмованих немає.

З метою запобігання вибуху газу в будинку відключено газо- та електропостачання. Спеціалісти перевірили арматуру газорозподільного пункту, відхилень від норми не зафіксовано. За результатами контрольних замірів газу у квартирах, під"їздах та на сходових клітинах будинку не виявлено.

Біля розподільчого газового щита організовано чергування бригади аварійної служби газу. У будинку проводяться відновлювальні роботи.

У даний час без газо- та електропостачання залишаються мешканці 215 квартир в шести під"їздах будинку, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Через витік газу в Кіровограді ледь не вибухнула 9-поверхівка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі