середа, 25 серпня 2010 13:54

Через вбивство націоналіста в Одесі порушено кримінальну справу

Через вбивство націоналіста в Одесі порушено кримінальну справу

Міліція порушила кримінальну справу за фактом загибелі 21-річного хлопця в центрі Одеси.

Справу порушено за статтею 124 Кримінального кодексу України "Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони", повідомляє центр громадських зв"язків Головного управління МВС України в Одеській області в середу.

За даними ЦГЗ, 23 серпня о 20:20 в міліцію поступило повідомлення про те, що з Соборної площі в Одесі в лікарню з проникаючим ножовим пораненням живота в шоковому стані доставлений 21-річний хлопець, який через півгодини помер.

"У ході оперативно-розшукових заходів, за словами свідків і 21-річного знайомого загиблого, встановлено, що після спільного вживання спиртних напоїв потерпілий з указаним знайомим, прогулюючись за Соборною площею, безпідставно спровокували конфлікт і бійку з невідомим ними хлопцем і його дівчиною. У ході бійки невідомий з метою самозахисту і захисту своєї дівчини був вимушений застосувати ніж, що знаходився при ньому, і наніс ножове поранення одному з нападників", - йдеться в повідомленні ЦГЗ.

Підозрюваний у вбивстві затриманий і знаходиться в районному відділі міліції Одеси.

Ведеться слідство.

Раніше організація "Братство" в Одесі повідомила, що "з особливою жорстокістю, був убитий український націоналіст", і звинуватила міліцію в намірі приховати цей злочин.

Нагадаємо, в 2009 році в Одесі був зарізаний націоналіст Максим Чайка.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Через вбивство націоналіста в Одесі порушено кримінальну справу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі