вівторок, 16 листопада 2010 20:44

Через туман "Бориспіль" обмежив прийом рейсів

Через туман "Бориспіль" обмежив прийом рейсів

Столичний аеропорт "Бориспіль" з вечора понеділка обмежує прийом низки внутрішніх рейсів у зв'язку з поганою видимістю, що викликана туманом.

"Обмеження стосуються низки літаків та екіпажів, що не мають належних навичок посадки літаків в умовах поганої видимості", — повідомила прес-секретар аеропорту Оксана Ожигова.

За її словами, зі свого боку аеропорт забезпечує всі умови для посадки літаків. Міжнародні рейси обслуговуються у звичайному режимі.

Ожигова повідомила, що за інформацією синоптиків, туман збережеться протягом вечора і ночі вівторка. Вранці у середу очікується дощ, через що туман повинен розсіятися.

На сайті аеропорту повідомляється, що протягом вівторка був скасований ранковий рейс з Одеси, на 12 годину запізнюється ранковий рейс з Донецька, на вісім годин зі Львова, на 5,5 годин із Сімферополя, на 1,5 години денний рейс з Одеси, на три години — вечірній з Сімферополя. Із запізненням до аеропорту прибули рейси із Дніпропетровська, Харкова, Львова та Ужгорода.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Через туман "Бориспіль" обмежив прийом рейсів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі