вівторок, 14 серпня 2007 14:21

Через тиждень будуть визначені переможці акції "7 чудес України"

Офіційне оголошення результатів всеукраїнської акції "7 чудес України" відбудеться 21 серпня, повідомили організатори акції.

За словами ініціатора акції, народного депутата 5-го скликання Миколи Томенка, остаточне рішення буде ухвалене на завершальному засіданні оргкомітету акції і оголошене на церемонії нагородження, яка пройде на території заповідника "Софія Київська".

Під час визначення переможців враховуватимуться результати інтернет-голосування, яке проходитиме до 21 серпня на сайті акції, і думки 100 експертів.

За даними організаторів, вже проголосували більше 63 тис. осіб. Лідерами голосування є заповідник "Хортиця" (Запорізька обл.), дендропарк "Софіївка" (Черкаська обл.), заповідник "Каменець" (Хмельницька обл.), Хотинська фортеця (Чернівецька обл.) і Києво-Печерська лавра (Київ), а також Херсонес Таврійський, Лівадійський палац (обидва - Крим), музей "Писанка" (Івано-франківська обл.) і заповідник "Софія Київська" (Київ). "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Через тиждень будуть визначені переможці акції "7 чудес України" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі