середа, 20 лютого 2008 12:51

Через таргана почалися масові звільнення на туркменському ТБ

 Тарган у кадрі призвів до масових звільнень на туркменському державному телебаченні. Інцидент відбувся на початку лютого, після чого група співробітників була звільнена, до трьох десятків отримали догани. Про незвичайний казус в ефірній студії пише "Хроніка Туркменистану".

На початку лютого, під час трансляції новинної програми "Ватан", перший випуск якої виходить о 21:00 за місцевим часом, поки диктор захоплено зачитував повідомлення, на його столі з"явився тарган і нахабно продефілював по всій довжині столу. Того ж дня, о 23:00 цю ж програму, разом з тарганом, показували у записі.

Тільки у ранішньому (о 9:00) повторі цієї програми, чиновники з міністерства культури і телерадіомовлення помітили таргана-спринтера. Після зустрічі президента Бердимухамедова з інтелігенцією, новий міністр культури і телерадіомовлення Гулмурат Мурадов, що пообіцяв вдихнути нове життя в Національне телебачення, створив у своєму міністерстві ревізійну групу, яка пильно проглядає всі телепередачі, фіксуючи недоліки. Але ревізори мабуть працюють тільки з 9 ранку до 6 вечора, тому таргана вони помітили тільки у вранішньому повторі програми, вважає "Хроніка Туркменистану".

У результаті були звільнені або отримали догани редактори, режисери, оператори, технічні співробітники. У цілому постраждали близько 30 осіб.

Треба сказати, що працівники туркменського телебачення і раніше допускали ляпи. Наприклад, одне з новорічних звернень президента Сапармурата Ніязова було показано тільки після 3-ої години ночі. Співробітники телестудії захопилися зустріччю нового року. Зрозуміло, і тоді були звільнення, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Через таргана почалися масові звільнення на туркменському ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі