середа, 30 травня 2007 19:05

Через спеку Росія знизить рівень здобичі газу

Російські виробники газу знизять рівень здобичі на період до кінця третього кварталу 2007 року у зв"язку з аномально теплою погодою, що реєструється в поточному році на території Росії, повідомив журналістів глава "Лукойлу" Вагыт Алекперов.

"Я вважаю, що "Лукойл" і в цілому незалежні виробники знизять здобич не більше ніж на 8% на період до кінця третього кварталу", - сказав він журналістам.

Згідно з його словами, це пов"язано з аномально теплою погодою і робиться для того, щоб єдина система газопостачання працювала нормально.

Алекперов також заявив, що рішення про зниження здобичі газу на цей період було узгоджене всіма виробниками газу: як "Газпромом" так і незалежними компаніями.

У свою чергу, прес-служба "Газпрому" повідомила, що в 2007 році знизить здобич на 3 мільярди кубометрів газу відносно запланованих 560 мільярдів, передає РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Через спеку Росія знизить рівень здобичі газу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі