пʼятниця, 18 лютого 2011 11:33

Через скандальне відео Могильов покарає все керівництво ДАІ області

Через скандальне відео Могильов покарає все керівництво ДАІ області

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що через скандальне відео, зняте на нараді у відділенні ДАІ м. Бердянська, може постраждати все керівництво ДАІ

"Я побачив цей ролик сьогодні вранці. Хочу сказати, що цей співробітник був звільнений ще в грудні минулого року. Але, подивившись відео, я дав завдання провести службову перевірку і з'ясувати, чи був цей факт. Якщо інформація підтвердиться, то постраждає і керівництво ДАІ міста, і області", - прокоментував відео виданню "КП в Україні" глава МВС Анатолій Могильов.

Нагадаємо, днями на сайті YouTube з'явилося відео наради у відділенні ДАІ м. Бердянська, на якому начальство ставить інспекторам завдання з виконання плану складання протоколів за різними видами порушення правил дорожнього руху.

Як зазначає користувач, який розмістив відео, на записі командир ДАІ Бердянська диктує підлеглим "план", без виконання якого вони не мають права закінчити свою зміну. Стверджується, що запис зроблений у грудні 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Через скандальне відео Могильов покарає все керівництво ДАІ області ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі