вівторок, 08 травня 2007 17:08

Через шум господаря бару ув"язнили на 4 роки

У Іспанії власник нічного бару засуджений до чотирьох років в"язниці за постійний шум, що виходив з його закладу, який "завдав збитку навколишньому середовищу і здоров"ю людей".

"Йдеться про злочин проти навколишнього середовища і здоров"я людей: засуджений зобов"язаний виплатити чотирьом постраждалим сусідам від шести до десяти тисяч євро як компенсацію за ушкодження їх психічного здоров"я", - сказав представник Верховного суду Іспанії.

Згідно з його словами, сусіди, що "постраждали від шуму, позбулися сну, випробовували стрес і депресію, що привело до порушення їх нервової системи і необхідності пройти курс лікування".

Багато барів в Іспанії відкрито всю ніч, проте законодавство зобов"язує власників приймати заходи для обмеження шуму: обшивати стіни барів ізолюючими матеріалами, забезпечувати їх декількома дверима і так далі, передають Подробиці.
Зараз ви читаєте новину «Через шум господаря бару ув"язнили на 4 роки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі