субота, 13 лютого 2010 16:46

Через негоду в Україні почали закривати аеропорти

Через негоду в Україні почали закривати аеропорти

За оперативними даними, з 12:45 13 лютого у зв"язку з несприятливими погодними умовами закрито аеропорт у Івано-Франківську. Про це повідомляє прес-служба Мінтрансзв"язку України. Зараз ведеться очищення злітно-посадкової смуги.

У цілому в цей час внаслідок поганої погоди закриті аеропорти в Дніпропетровську, Рівному, Маріуполі та Чернівцях.

Також стало відомо, що у Волинській області 12 лютого о 15:00 під вагою снігу обрушилася покрівля сільського будинку культури.

Про це повідомляє прес-служба МНС України.

У селищі Самари Ратнівського району області, в одноповерховому будинку культури, через надлишок снігу сталося часткове обвалення шиферної покрівлі на площі 300 кв. м. Загальна площа покрівлі - 900 кв. м.

Як повідомлялося, в Україні сьогодні, 13 лютого, очікується ускладнення погодних умов. У 10 областях України відновлюється електропостачання 499 населених пунктах, знеструмлених через негоду.

Раніше, повідомлялося, що у зв"язку з погіршенням погодних умов Міністерство транспорту ухвалило рішення мобілізувати зусилля всіх підрозділів.

Перший заступник Міністра транспорту та зв"язку Василь Шевченко доручив керівникам усіх структурних підрозділів оперативно вжити необхідних заходів для забезпечення безперебійної роботи дорожньо-транспортного комплексу.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Через негоду в Україні почали закривати аеропорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі