субота, 22 березня 2008 17:06

Через морози Протасів Яр став ковзанкою для 7 авто (ФОТО)

Проїжджа частина біля Протасова Яру, який славиться своєю гірськолижною трасою, в ніч з 20 на 21 березня перетворилася на каток! Причиною тому - вода, що розлилася на проїжджу частину. При мінусовій температурі вона перетворила дорогу на справжнє поле битви.

Тут зіткнулися 4 автомобілі. Два з них - BMW 740 і Mazda3, закінчили "броунівський рух" прямо посеред дороги.

На щастя, удар був не сильним, але без подряпин і невеликих пошкоджень машин не обійшлося. Ніхто з людей не постраждав. Крім того, на узбіччі стояв VolkswagenPolo, водій якого - дівчина, не справилася з керуванням і вилетіла на тротуар. Виднілася вдалині ще і BMW3-ей серії з включеною "аварійкою" і пошкодженим днищем.

Через деякий час ще 3 автомобілі потрапили в цю ж пастку.

NissanMaxima понесло на зустрічну смугу. Другим стала маршрутка Iveco, її також відкинуло на "зустрічну", де в той момент переходив дорогу пішохід! Йому дивом вдалося уникнути зіткнення з мікроавтобусом.

На щастя, ніч закінчилася без повторних зіткнень. Заледенілу дорогу нарешті поспали піском і безперешкодний рух транспорту поновився, повідомляє Друга Смуга.

Зараз ви читаєте новину «Через морози Протасів Яр став ковзанкою для 7 авто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі