пʼятниця, 12 березня 2010 15:19

Через марихуану закрили єдину в місті дискотеку

Через марихуану закрили єдину в місті дискотеку

У містечку Ясинувата Донецької області за незаконний продаж наркотиків міліція закрила дискотеку "Ібіца".

Заклад користувався популярністю через низькі ціни і відсутністю альтернативних місць розваг у місті. Працівники служби боротьби з незаконним обігом наркотиків вважають, що причиною популярності закладу була "травичка".

Наталія Мельниченко з Головного управління МВС України в Донецькій області повідомила, що власники клубу самі вирощували наркотик.

"Троє жителів мiста займалися вирощуванням і збутом марихуани. З метою поширення цього продукту у вересні минулого року вони відкрили в центрi міста цю дискотеку. Двоє хлопців стояли біля входу і забезпечували квитками молодь, паралельно торгуючи легким наркотиком", - розповіла вона.

Щоб придбати "траву", покупцю потрібно було назвати пароль: "почитати книгу" - це означало, "чи є товар". А фраза "є, що глянути?" означала "придбати марихуану".

Реалізовували наркотик лише перевiреним клієнтам. За сірникову коробку марихуани брали 200-250 гривень. Цигарку продавали за 50 гривень.

Зловмисники (22 – 29 рокiв) затримані та знаходяться в СІЗО м. Донецька. Порушено кримінальну справу за незаконне виготовлення і поширення наркотичних засобів.

Підозрюваним загрожує до 10 років колонії.

Зараз ви читаєте новину «Через марихуану закрили єдину в місті дискотеку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі