Ексклюзиви
субота, 22 листопада 2008 15:18

Через кризу Жириновський перестав стригтися і дарувати подарунки

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський пропонує громадянам в умовах фінансово-економічної кризи "розумно економити", передає в п"ятницю РИА Новости.

"Я економлю. Я не стрижуся зараз - у мене волосся вже довше, аніж зазвичай, голюся через день, їм дуже мало, нікуди не ходжу я, нікого в гості не запрошую, жодних подарунків нікому не купую і прошу, щоб мені ніхто не купував, нікуди не їду", - повідомив політик в інтерв"ю агентству.

За словами Жириновського, в цілях економії громадяни могли б обмінюватися одягом. "Я готовий декілька костюмів комусь дати, декілька пар взуття, годинник кому-небудь дати. Навіщо в магазин йти? Звертайтеся один до одного і отримуйте те, що можете купити в магазині, один від одного", - пояснив він. Крім того, лідер ЛДПР закликав не витрачати гроші на косметику, тому що це "хімія і шкідливо", а також читати одну газету всім під"їздом.

"На Новий рік не треба нікуди їхати за кордон або йти в ресторан, а треба залишатися в Москві, удома, або можна напроситися до кого-небудь в гості", - заявив Жириновський.

Зараз ви читаєте новину «Через кризу Жириновський перестав стригтися і дарувати подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути