вівторок, 11 листопада 2008 15:00

Через кризу Гарвард скорочує витрати

Гарвард, багатющий університет США, вимушений зменшити витрати і переглянути розмір компенсаційних виплат через фінансову кризу, повідомляє AP. Крім того, Гарварду доведеться переглянути плани по будівництву нових кампусів на протилежній стороні річки Чарльз, в Оллстоні.

Всі ці заходи університет вимушений прийняти, не дивлячись на значний розмір фонду пожертвувань - 37 мільярдів доларів. Президент Гарварду Дрю Фауст (DrewFaust) заявила, що через економічну кризу можуть знизитися розміри федеральних грантів і пожертвувань на адресу університету.

Вона розіслала електронний лист студентам і викладачам Гарварду, в якому закликала їх усвідомити, що Гарвард не є невразливим по відношенню до економічних потрясінь в країні.

При цьому університет планує продовжувати привертати до навчання студентів з сімей з малим і середнім прибутком, знижуючи їм вартість навчання. Молоді люди з сімей з річним прибутком менше 60 тисяч доларів продовжуватимуть вчитися безкоштовно. Ті, чий річний прибуток не перевищує 180 тисяч доларів, віддаватимуть не більше 10 відсотків від нього за навчання, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Через кризу Гарвард скорочує витрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі