субота, 17 квітня 2021 01:48

Через карантинні обмеження пробне ЗНО почали переносити

Через карантинні обмеження пробне ЗНО почали переносити
Пробне ЗНО почали переносити. Фото: Сегодня

У Києві та Миколаївській області перенесли пробне зовнішнє незалежне оцінювання на 15 травня.

"За рішенням Українського центру оцінювання якості освіти, з урахуванням продовження карантинних обмежень, пробне зовнішнє незалежне оцінювання в Києві та Миколаївській області відбудеться 15 травня. На Чернігівщині пробне тестування пройде 24 квітня", – йдеться у повідомленні на сайті Міністерства освіти і науки.

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1‒12 балів, 100‒200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах тих учасників оцінювання, які внесли свої відповіді до спеціального сервісу визначення результатів.

"Всі учасники пробного ЗНО зобов'язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу до пункту тестування, так і протягом усього періоду оцінювання. Учасники повинні перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування", – зазначили в міністерстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скасування ДПА може зіграти злий жарт із суспільством

Учні, які найкраще складуть ЗНО, отримають по 10 тис. грн стипендії президента України. Загалом планують призначати щорічно до 270 таких стипендій.

Зараз ви читаєте новину «Через карантинні обмеження пробне ЗНО почали переносити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі