четвер, 09 листопада 2006 12:20

Через галюциногенні пиріжки бабуся потрапила в реанімацію на Кубані

У Краснодарському краю 60-річна мешканка Павлівського району провела 3 дні в реанімації після того, як випадково з"їла пиріжок з гашишним маслом.

Почалося все з того, що молодий росіянин вирішив передати своєму другу до Санкт-Петербурга наркотик. Щоб замаскувати передачу, він приготував гашишне масло і посмажив на ньому пиріжки.

Молода людина попросила передати посилку своїх знайомих, які збиралися до Петербургу. Проте подружня пара не купила квитки і відклала поїздку. Пиріжки, що зберігалися в їхньому будинку, потрапили на очі старенькій жінці. Пенсіонерка з"їла один пиріжок, а другою згодувала собаці.

Бабусю з сильними галюцинаціями терміново доставили до реанімації. Пес теж постраждав: протягом доби він перебував у комі. За словами медиків, жінка прийняла дуже велику дозу наркотика. В даний час вона знаходиться в наркологічному відділенні місцевої лікарні.

Співробітники Павлівського відділу наркоконтролю вже затримали виробника пиріжків.

З"ясувалося, що в 40 випечених ним пиріжках міститься 10 грамів гашишного масла, тоді як для наркотичного сп"яніння достатньо 0,01 грама масла.

Вартість партії цього масла складає $4,5 тисячі, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Через галюциногенні пиріжки бабуся потрапила в реанімацію на Кубані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі