середа, 21 жовтня 2015 17:08

Через фейкові "санкції" Захарченка та Плотницького прирівняли до психічнохворих

Через фейкові "санкції" Захарченка та Плотницького прирівняли до психічнохворих

Лідери "ДНР-ЛНР" намагаються вести себе "по-дорослому", як справжні країни.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков, коментуючи оголошені Захарченком і Плотницьким санкції проти українських політиків.

"Звертати увагу на це треба не більше, ніж на резолюцію зборів психоневрологічного диспансеру, що їм не подобаються лікарі", - каже експерт.

Він вважає, що заяви, з якими виступають лідери самопроголошених республік, спрямовані на їхніх опонентів усередині утворень.

"Після того, як Росія зайнялася Сирією, "ДНР-ЛНР" відійшли навіть не на друге, а на п'яте-шосте місце. І велика кількість російcьких радників поїхала звідти. Після чого всередині банд розпочалася боротьба за владу. Почали ділити те, що у них ще залишилося.

А подібні заяви намагаються створювати враження серйозності, значимості. У них же там є якийсь "глава", "парламент", "уряд". І кожен намагається підтвердити, що він тут є головним", - пояснив Кочетков.

Нагадаємо, що вчора лідери "ЛНР" та "ДНР" ввели персональні "санкції" проти президента України Петра Порошенка, керівника його адміністрації Бориса Ложкіна, а також бізнесменів Ігоря Коломойського і Сергія Курченка.

 

Зараз ви читаєте новину «Через фейкові "санкції" Захарченка та Плотницького прирівняли до психічнохворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі