Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2008 09:38

Через ДТП із даїшником звільнено 10 міліціонерів

Майже 10 осіб керівної ланки служб і підрозділів міліції керівництво Управління Міністерства внутрішніх справ в Івано-Франківській області звільнило з посад, а також наклало на всіх них суворі стягнення у зв"язку з дорожньо-транспортною подією в селищі Богородчани за участю співробітника Державтоінспекції.

За даними Центру, у всіх міськрайвідділах міліції і галузевих службах УМВД пройшли збори особового складу, на яких міліціонери висловили обурення фактом грубого порушення службової дисципліни співробітником ДАІ і принесли свої вибачення і співчуття сім"ям потерпілих від ДТП в Богородчанах.

Як зазначає ЦОС, створена в міліційних колективах атмосфера нетерпимості до порушень законності і службової дисципліни, допоможе здолати негатив і не перекреслить результативну роботу міліції області, а також не стане підставою для суцільної образи тисяч добросовісних міліціонерів.

Крім цього ЦОС підкреслює, що обласне управління не має намір ховати факти дискредитації міліційного колективу, а негайно позбавлятиметься від порушника службової дисципліни і визнаватиме помилковість ухвалення його на службу.

Нагадаємо, що прокуратура Богородчанського району порушила кримінальну справу за фактом порушення правил дорожнього руху співробітником ДАІ в Івано-Франківській області.

29 червня близько 23:00 22-річний співробітник Івано-Франківського відділення ДАІ, знаходячись не на службі і управляючи власним автомобілем, в селищі Богородчани Івано-Франківської області збив співробітника ДАІ з обслуговування Богородчанського району, який перекривав рух транспорту на вулиці Шевченко, оскільки в цей час там проходив концерт для молоді, і врізався в групу людей.

В результаті ДТП 13-річна дівчинка загинула і 6 людей з травмами різного ступеня було госпіталізовано.

2 липня в лікарні померла від отриманих травм 30-річна жінка, повідомляє Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Через ДТП із даїшником звільнено 10 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути