вівторок, 22 травня 2007 17:20

Через ДТП група "Корні" не доїхала концерт. 2 загиблих

Мікроавтобус групи Корні під час гастрольного туру потрапив в автоаварію на Уралі. За інформацією видання Твій день, в результаті ДТП загинули дві люди.

ДТП сталося в нічний час в минулі вихідні.

У мікроавтобусі Ford, наданому організаторами гастрольного туру, знаходилися 8 людей - четверо "фабрикантів" та інших учасників групи. Під час зупинки ззаду в мікроавтобус врізався Ford. В результаті сильного зіткнення постраждали не тільки машини, але і пасажири.

"Винуватцем ДТП став водій іномарки Ford Focus, який не справився з управлінням і на повному ході врізався в мікроавтобус", що стояв на узбіччі, сказав працівник ДАІ.

Учасникам групи Олександру Берднікову і Павлу Артем"єву не повезло, у них - струс мозку, а Олександр Асташенок і Олексій Кабанов набили синяки. Музикантів доставили в місцеву лікарню, де їх оглянули лікарі і надали необхідну допомогу.

Водій легкового автомобіля, що врізався в мікроавтобус Ford, помер на місці, а пасажир, що сидів поряд з шофером, помер по дорозі в лікарню. Травму отримав ще один пасажир.

"Фабриканти" були по-справжньому шоковані випадком і, зрозуміло, відразу ж було ухвалено рішення про скасування концерту в Іжевську, куди прямувала група, пише Кореспондент.
Зараз ви читаєте новину «Через ДТП група "Корні" не доїхала концерт. 2 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі