Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 08:18

Цекало таємно одружився (ФОТО)

Весілля 47-річного Олександра Цекало стало повною несподіванкою навіть для найближчих його людей.

Мало хто вірив, що після скандального розлучення з Лолітою популярний телеведучий і шоумен знову захоче зв"язати себе узами браку. Але 23-річній Вікторії вдалося те, що не могли зробити попередні подруги Цекало, - стати його законною дружиною.


Церемонія одруження відбулася напередодні Нового року, а відразу після свята молодята відправилися в медовий місяць на Маврикій. Заради того, щоб більше часу побути з молодою дружиною, Олександру довелося відпроситися у гендиректора Першого каналу Костянтина Ернста. Директор розважального телебачення попросив у керівництва додатковий тиждень відпочинку до святкових днів. Начальство з розумінням віднеслося до змін в його житті і відпустило Цекало в додаткову відпустку.

Навіть для друзів Цекало його весілля стало одкровенням. Більшість з них дізналися про цю знаменну подію постфактум.

Ймовірно, коли між Олександром і Вікою траплялися розбіжності, телеведучий і з"являвся на публіці з Яною Антоновою. З цією жінкою його бачили на фестивалі "Кінотавр" в Сочі і саме її багато хто вважавв новою коханою Цекало. Але в реальності його вибір ліг абсолютно на іншу дівчину.

Друзі шоумена в один голос говорять, що зараз він дуже щасливий. Він закінчує будівництво будинку в Підмосков"ї, куди планує переїхати з Вікою, а поки вони живуть в зйомній квартирі.

"Я зовсім не хочу говорити про своє особисте життя, - сказав Олександр. - Я не розповідатиму, хто моя дружина і чим вона займається. Це моє ОСОБИСТЕ життя."

Нагадаємо, що після гучного розставання з Лолітою Цекало довгий час жив в цивільному шлюбі з Яною Самойловою. Після розриву з нею дівчини в його житті з"являлися так само часто, як і телепроекти. Поки нарешті він не зустрів ту, яку захотів бачити своєю дружиною, повідомляє "Твій День".

Зараз ви читаєте новину «Цекало таємно одружився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути