пʼятниця, 14 листопада 2008 11:43

Чехія запросила Росію на свої ПРО

Чехія готова допустити російських інспекторів на об"єкт ПРО на своїй території, заявив в четвер посол цієї країни в США Петр Колар, відповідаючи на питання "Інтерфаксу" про те, чому Польща та Чехія відмовляються прийняти російських інспекторів на об"єкти ПРО. "Ми готові надати доступ російським військовим і вже надаємо можливість співробітникам російського посольства в Празі відвідати ці об"єкти", - зазначив посол.

За його словами, Чехія "хоче нормальних відносин з Росією, але, на жаль, поведінка Росії не дає нам такої можливості". "Заява Росії про розміщення ракет "Іскандер" в Калінінградській області не покращує ситуації", - відзначив він.

Колар взяв участь в дискусії, організованій у Вашингтоні консервативним центром "Амерікан Ентерпрайз інстітьют" під назвою "Новий Білий дім перед обличчям жорсткішого Кремля". Перед початком дискусії було оголошено, що кожен учасник виступає в неофіційній ролі.

Зараз ви читаєте новину «Чехія запросила Росію на свої ПРО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі