середа, 15 лютого 2023 14:17

Це не схоже на вторгнення 2022 року – у розвідці розповіли про дії ворога

Це не схоже на вторгнення 2022 року – у розвідці розповіли про дії ворога
У ворога ще є накопичена жива сила. Фото: eastnews.ua

Активізацію російських окупантів не варто порівнювати з повномасштабним вторгненням у лютому 2022 року.

Росіяни розуміють, що звільнення території України неминуче. Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов сказав у коментарі "24 каналу".

"Ми бачимо, що вони не можуть виконати поставлені завдання, однак це не означає, що подальших спроб не буде. У ворога є резерв, є накопичена жива сила, щоправда, разом з тим є проблема з технікою та боєкомплектом", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії починаються великі проблеми: у ЗСУ пояснили

Збройні сили готуються до подальших бойових дій.

"Тому ворог поспішає і зараз продовжує робити міцні атаки і по Вугледару, і по Бахмуту, розуміючи, що наступ українських сил неминучий, намагаючись його збити певним чином", – підсумував Юсов.

8 лютого голова Харківської області Олег Синєгубов заявив, що не виключає контрнаступу окупантів. За його словами, російська армія посилює військову присутність на лінії фронту. Ворог постійно намагається атакувати, однак зазнає втрат і відступає на раніше зайняті позиції, казав він.

14 лютого Сил оборони відбили атаки окупантів в районах понад 20 населених пунктів. Серед них – Гряниківка Харківської області.

Зараз ви читаєте новину «Це не схоже на вторгнення 2022 року – у розвідці розповіли про дії ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі