четвер, 04 травня 2017 14:09

Це фотошоп - Міноборони про зуби в сухпайку

Це фотошоп - Міноборони про зуби в сухпайку
Схожу на зуби інстанцію знайшли у сухпайку ЗСУ / фото: Євген Турович

У Міністерстві оборони заперечили наявність зубів у сухому пайку для бійців Збройних сил України.

Знімок створили за допомогою графічного редактора, стверджують у відомстві.

3 травня в мережі з'явилось фото, як у солдатському сухому пайку "Сніданок туриста" серед м'яса виявили зуби. Фото на підтвердження цього в своєму Facebook опублікував колишній боєць АТО Сергій Турович.

"Із наявної інформації, а саме фотозображення вмісту консерви, шляхом попереднього аналізу можна зробити висновок, що зображення створили за допомогою графічного редактора. Оскільки жодної додаткової інформації та бажання йти на контакт з Міністерством оборони автор не виявив, мотив публікації - навмисне розповсюдження завідомо неправдивих даних із метою дискредитації Збройних сил України", – зазначили в Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка показали нові сухпайки для військових

У соцмережах фото спричинило хвилю обурення.

Кабмін затвердив новий добовий польовий набір продуктів для українських військових. Туди входять галети з пшеничного борошна першого сорту, сухарі з борошна пшеничного першого сорту або з борошна житнього оббивного, готова до вживання перша страва (борщ із м'ясом або супи з м'ясом в асортименті) в реторт-упаковці, готова до вживання друга страва (каші з м'ясом або овочі з м'ясом в асортименті) в реторт-упаковці, розчинна кава, чай, цукор, мед, джем фруктовий, перець чорний, сіль, а також ложка пластикова одноразова, серветки паперова і волога.

Зараз ви читаєте новину «Це фотошоп - Міноборони про зуби в сухпайку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі