понеділок, 21 жовтня 2019 10:19

"Це для нього норм" - Зеленського запідозрили у причетності до скандального номера "Кварталу 95"

"Це для нього норм" - Зеленського запідозрили у причетності до скандального номера "Кварталу 95"
Кощкіна вважає, що "Квартал 95" має великий суспільний вплив. Фото: "Обозреватель".

Президент Зеленський може бути причетний до скандального номера "Кварталу 95", у якому висміяли підпал будинку екс-глави Нацбанку Валерії Гонтаревої.

Про це заявила журналістка Соня Кошкіна, яка пригадала зізнання шоу-вумен Олени Кравець про те, що Зеленський вичитує сценарії та жарти колишніх колег, передає "Обозреватель".

"Хтось із "кварталівців" говорив, що Зе досі присутній в усіх чатах, а також вичитує всі сценарії. Тобто, якщо він це пропустив, для нього це норм", – написала вона.

Кошкіна вважає, що "Квартал" має великий вплив на суспільство.

"Ще задовго до обрання Зе я говорила: "Квартал" – найпотужніший електоральний інструмент країни. Із обранням шостого глави держави цей статус "Кварталу" не змінився. Навпаки, зміцнився", – каже Кошкіна.

Напередодні на скандал відреагувала і сама Гонтарева.

"Це сором! Глузувати з людського горя – це неможливо уявити у цивілізованому суспільстві", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені соромно" - міністр культури вибачився за хор ім. Верьовки у "Кварталі 95"

19 жовтня у випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" комік Євген Кошовий і жіноча частина національного хору імені Верьовки висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої. Вона на номер відреагувала. Сказала, що насміхатися з людського горя – це сором. Проте до суду позиватися не планує.

Зараз ви читаєте новину «"Це для нього норм" - Зеленського запідозрили у причетності до скандального номера "Кварталу 95"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі