вівторок, 22 січня 2008 12:49

Чавес щодня вживає наркотики

Чавес щодня вживає наркотики
Президент Венесуели Уго Чавес повідомив на весь світ про те, що він має звичку щодня жувати листя коки, ті самі з яких виготовляється "біла чума ХХI століття" - наркотик кокаїн. "Я раджу робити як я", - заявляє Чавес.

"Я жую листя коки кожен ранок, і подивіться як я виглядаю", - наголосив венесуельський президент на зустрічі Національної ради Венесуели, і на доказ своїх слів продемонстрував присутнім свої м"язи. "Кока - це не кокаїн, кокаїн - це те, що вживають в Сполучених Штатах, споживачі наркотиків номер один у  світі", - пояснив президент, не втративши можливість зробити випад проти США, які вважає своїм ворогом.

Чавес, відомий своїм утриманням від вживання алкоголю, пояснив, що коку він отримує від свого друга, президента Болівії, Іво Моралеса, третього по величині виробника кокаїну у світі.

Президент Іво Моралес, один з найбільших у світі власників плантацій коки, давно намагається переконати ООН виключити свій товар із списку заборонених наркотиків.

Кока, що росте у Південній Америці, і використовується  як основна сировина для виготовлення білого порошку кокаїну, насправді застосовується в багатьох галузях, зокрема для лікування шлунково-кишкових захворювань, крім того, вона містить велику кількість заліза, яке сприяє кращому засвоєнню кисню, повідомляє mignews.com

Зараз ви читаєте новину «Чавес щодня вживає наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі