субота, 01 грудня 2007 18:25

Чавес погрожує націоналізувати іспанські банки

Президент Венесуели Уго Чавес заявив в суботу, що націоналізує іспанські банки, що діють в цій країні, якщо король Іспанії Хуан Карлос не вибачиться перед ним за інцидент на Іберо-американському "саміті" в Чилі, повідомляє кореспондент мадридського телебачення з Каракаса.

"Я розглядаю можливість націоналізувати іспанські банки. Нормальні відносини з Іспанією, з іспанським урядом, з іспанськими фірмами можуть бути відновлені лише в тому випадку, якщо ми отримаємо вибачення з боку іспанського короля за образу президента Венесуели", - сказав Чавес на мітингу своїх прихильників.

На нараді керівників країн Латинської Америки і Іспанії, що проходила на початку листопада, в Чилі король Хуан Карлос запропонував Чавесу замовкнути, після того, як той неодноразово назвав "фашистом" колишнього прем"єр-міністра Іспанії Хосе Марію Аснара, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Чавес погрожує націоналізувати іспанські банки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі