пʼятниця, 07 грудня 2007 08:40

Чавес нагородить Лукашенка орденом Визволителя

В ході візиту Олександра Лукашенка до Венесуели президент Білорусі буде нагороджений орденом Визволителя, вищою державною нагородою країни. До Лукашенка подібної честі удостоювалися тільки дві людини: президент Чилі Мішель Бачелі та 51 президент Венесуели Рафаель Родрігес.

Орден Визволителя був установлений президентом Венесуели Гусманом Бланко. Рішення про нагородження даним орденом приймає тільки президент країни. Орденом нагороджуються за "видатні заслуги перед батьківщиною". У чому полягають заслуги Лукашенко перед Венесуелою, не уточнюється.

Олександр Лукашенко пробуде у Венесуелі з офіційним візитом два дні. Очікується, що в столиці Венесуели Каракасі буде підписаний ряд спільних документів, а сам Лукашенко, крім отримання ордена Визволителя, візьме участь в церемонії відкриття Національної виставки Білорусі у Венесуелі, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Чавес нагородить Лукашенка орденом Визволителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі