четвер, 03 листопада 2022 14:50

Частину України накриють дощі: прогноз до кінця тижня

4 листопада волога погода з періодичними дощами переважатиме на сході, півночі та місцями в центральних областях.

На заході, у південній частині України та на Вінниччині опадів не очікується, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Температура повітря у п'ятницю за статусом залишиться без змін. Найтепліше буде у південній частині та на заході, +10...14°С.

"Житомиряни, чернігівці, сумчани, полтавці, черкащани сьогодні не забувайте парасолі чи хоча б куртку з каптуром. Ітиме дощ періодично у ваших областях. Кияни, сьогодні обов'язково візьміть парасолі. А от субота та неділя ніяких серйозних дощів не принесе, вночі практично без "мінусів", денна температура повітря в Україні суттєво не зміниться (хіба що в неділю ще трохи похолоднішає)", – написала вона.

На решті території завтра очікується +8...12°С, на північному сході буде найхолодніше, +6...10°С.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  4 листопада також буде вогко
4 листопада також буде вогко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніг і похолодання: народний синоптик налякав прогнозом на листопад

4 листопада у столиці також буде вогко, дощ імовірний, але вдень припинятиметься поступово. Найближчої ночі у Києві прогнозують +6...8°С, а завтра вдень очікується близько +10°С.

"На вихідні можна кудись поїхати, вигребти залишки грибів у лісі, підлаштуватися під графіки вимкнення струму, встигати, як між крапельками, приготувати їжу, попрацювати, збігати в парк, щоб потім встигнути на ліфт. Пересваритися з сусідами в домових чатах, помиритися і подякувати за корисні поради з приводу додаткових безпечних джерел готування їжі та акумулювання тепла, – додала синоптикиня.

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму. У грудні середня за місяць температура може коливатися від -1...2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою, адже в останні роки ми не бачимо суворих зим.

Зима цьогоріч розпочнеться із коливання температур. Наприкінці грудня настане період "суцільного мінуса", прогнозує народний синоптик Володимир Деркач.

Зараз ви читаєте новину «Частину України накриють дощі: прогноз до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі