субота, 05 листопада 2022 06:50

Частину України накриють дощі: оновлений прогноз на суботу

У північних та східних областях України 5 листопада пройдуть невеликі дощі.

Водночас суттєвих опадів у суботу синоптики не передбачають, повідомляє meteoprog.ua. Невеликі дощі пройдуть на Закарпатті, Івано-Франківщині та на сході країни. Зокрема дощитиме на Харківщині, Луганщині та Донеччині.

У західних областях мінлива хмарність, а у центральних буде хмарно з проясненнями. Вітер переважно північно-західний до 20 м/с.

Найтепліше сьогодні буде в Ужгороді та на півдні України, зокрема у Криму. Температура повітря у цих областях прогріється до +14°С. Найхолодніші ночі прогнозують у північних та східних областях: +2...4°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня дала обнадійливий прогноз на кінець осені

Автор: meteoprog.ua
  У північних та східних областях пройдуть невеликі дощі
У північних та східних областях пройдуть невеликі дощі

Останній місяць цьогорічної осені в Україні буде переважно холодним. Початок листопада ще потішить теплом, але потім стрімко й відчутно похолодає, розказав народний синоптик Стас Щедрін.

До 6 листопада в більшості областей переважатиме "відносно теплий" характер погоди. Від 7–9 листопада та всю другу декаду місяця є велика ймовірність, що країну накриє відчутне похолодання. За винятком півдня. Подекуди навіть до "мінусів" у денний період.

Зараз ви читаєте новину «Частину України накриють дощі: оновлений прогноз на суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі