четвер, 24 травня 2007 12:41

Чарльз Менсон продовжує являти загрозу

Одному з найвідоміших злочинців в історії США Чарльзу Менсону відмовлено в черговому умовно-достроковому звільненні. Каліфорнійська комісія з дострокового звільнення відхилила 11 прохання вбивці, мотивуючись тим, що він "продовжує представляти велику загрозу таким, що оточує".

Менсон перебуває у в"язниці строгого режиму "Коркоран", що знаходиться в 175 милях від Лос-Анджелеса. Ця в"язниця традиційно є місцем ув"язнення найбільш небезпечних злочинців. Зокрема, саме там відбуває свій термін вбивця Роберта Кеннеді Сирхан Сирхан.

Чарльз Менсон був звинувачений в 1969 році в декількох вбивствах, зокрема дружини режисера Романа Поланські актриси Шерон Тейт. За вироком суду він повинен був бути страчений у газовій камері, проте в 1977 році, коли верховний суд Каліфорнії визнав страту неконституційною, покарання йому було замінено на довічний висновок.

Згідно із законом, наступного разу Менсон зможе просити про дострокове звільнення через п"ять років, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Чарльз Менсон продовжує являти загрозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі