четвер, 09 листопада 2017 14:26

Чарлі Шина звинуватили в розбещенні 13-річного

Чарлі Шина звинуватили в розбещенні 13-річного
Актора Чарлі Шина звинуватили у зґвалтуванні Корі Хаїма. Фото: tsn.ua

Актора Чарлі Шина звинуватили у зґвалтуванні Корі Хаїма.

Це було в 1986 році під час знімань картини "Лукас", повідомляє radaronline.com.

Тоді Чарлі Шину було 19 років, а його колезі Корі Хаїму – 13 років. У зґвалтуванні 38-річний чоловік зізнався своєму другові актору Домініку Брашіа лише перед смертю у 2010 році. Тоді він помер від пневмонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вайнштейн звертався до шпигунів Моссада

"Хаїм сказав мені, що у них був секс з Шином, коли вони знімалися у фільмі "Лукас". Він сказав мені, що вони курили марихуану і займалися сексом. Хаїм сказав, що після того, як це сталося, Шин став прохолодним і відхилив його залицяння. Коли Корі хотів повторити це знов, Чарлі не був зацікавлений,– розповів Домінік Брашіа.

Зі слів друга померлого, юного актора переконали, що це нормально для дорослих і молодших чоловіків у цьому бізнесі мати інтимних стосунків.

"Вони пішли у відокремлену територію між двома трейлерами для акторів та знімальної команди під час перерви на обід. Юний Хаїм дозволив над собою познущатися, бо був надто наївним та амбіційним".

Часто українські жінки самі ініціюють флірт і натякають на готовність до сексу заради зіркової кар'єри. Так музичний продюсер Володимир Бебешко прокоментував скандал навколо голівудського продюсера Гарві Вайнштейна.

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шина звинуватили в розбещенні 13-річного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі